Tjänster!

 

Vi utför timringsarbeten. Från nytillverkning till renoveringsarbeten. Nytillverkning kan vara stora hus liksom mindre. Vi utför även tillbyggnationer på befintliga byggnader. Renoveringsarbeten kan vara varv av stockar som skall bytas ut.  Allt enligt överenskommelse med er.

 

Nytillverkning

Vi utför helentreprenad från stock till färdig stuga. Vi utför även delar av arbeten ifall helentreprenad inte behövs. Vi tillverkar även dörrar och fönster till timmerhus efter måttbeställning.

 

Renovering av befintliga byggnader

Kanske några varv behövs bytas ut. Vi plockar ner byggnader efter märkning och byter ut det timmer som är dåligt. Varje byggnad är specielll och vi kommer alltid och inspekterar byggnaden för att ge bra rekommendationer till er om vad som bör åtgärdas.

 

Så här går det till

Du kontaktar oss via telefon eller mail. Vi träffar er och lyssnar på era önskemål. Önskemålen är viktiga och ligger sedan till grund för offerten vi lämnar. När du sedan bestämmer dig skrivs ett kontrakt som följs för att du som kund ska vara trygg. Under arbetets gång har vi en kontinuerlig dialog för säkerställa att byggnationen blir som du tänkt.

 

Vi har F-skattebevis

RBtimmerhus är en enskild firma och vi har F-skattsedel. Vi har F-skattebevis som vi visar er. För att få information om den du anlitar har F-skatt kan du ringa Skatteverkets servicetelefon. Ring 020-567 000, slå direktval 8102. En länk till Hantverkarformuläret 09.

 

 

 

 

Länkar

 

www.konsumentverket.se

 

www.skatteverket.se

 

www.boverket.se

 

www.svenskatimmerhus.com

 

Samarbetspartners

 

 

rbtimmerhus.se © 2010 • all rights reserved • ansvarar inte för andra sidors innehåll • RGwebdesign